Notícies

El públic del D'A Film Festival premia el curt català "Suc de síndria"


La nova edició del certamen de cinema d'autor també reconeix l'obra del director català Armand Rovira amb "Letters to Paul Morrissey"

El certamen barcelonès de cinema d'autor tanca aquest cap de setmana la seva novena edició després de projectar 114 films del 25 d'abril al 5 de maig a Barcelona. La producció catalana 'Suc de síndria' de la directora Irene Moray s'ha endut el premi del públic al millor curt. Una de les pel·lícules de la secció 'Un impuls creatiu', el film 'Letters to Paul Morrissey ', dirigit i amb guió del català Armand Rovira ha guanyat guardó Movistar+ que suposa l'adquisició de drets d'emissió per part de la plataforma.

El jurat de la secció oficial ha atorgat el premi Talents a la millor pel·lícula, dotat amb 10.000 euros, a 'Família sumergida', de la directora argentina María Alché. El film també ha rebut el premi de la crítica. El premi del públic al millor film de la secció Sala Jove, concedit a partir dels vots dels assistents a les sessions, ha estat per la pel·lícula d'animació 'Ruben Brand, Collector', del director eslovè Milorad Krstic. El jurat també ha entregat el premi OpenECAM al film 'Hamada', d'Eloi Domínguez Serén.

El D'A Film Festival Barcelona 2019 també ha acollit les estrenes catalanes d''Els dies que vindran', 'Love me not' i Ojos negros'. El festival es va endur el Premi Pepón Coromina 2018 a la proposta audiovisual més arriscada i innovadora de l'any i s'ha consolidat com una cita imprescindible en el calendari de festivals de la ciutat.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat