Notícies

S’inaugura l’Escola Catalana de Cinema i Televisió al Magical Media de Lleida


Oferirà a partir del curs que ve una diplomatura de tres anys en direcció cinematogràfica. La presidenta de l'Acadèmia del Cinema Català, Isona Passola, ha apadrinat la posada en marxa del centre.

L’Escola Catalana de Cinema i Televisió (ECCIT), creada i dirigida per l’expert en tècniques cinematogràfiques David Casals-Roma, s’ha inaugurat a les instal·lacions del Magical Media del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida.

A l'acte hi han assistit l'alcalde de la ciutat i president del Parc, Fèlix Larrosa, acompanyat del tinent d’alcalde Xavier Rodamilans i la presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català, Isona Passola, que ha apadrinat la posada en marxa d’aquest centre.

L'ECCIT oferirà a partir del curs que ve una diplomatura de tres anys en direcció cinematogràfica i cursos monogràfics de tres mesos especialitzats en àrees com l’escriptura de guions, el documental, la direcció fotogràfica, el muntatge i la interpretació. ECCIT també organitzarà masterclasses amb directors de renom.

El lleidatà David Casals-Roma és llicenciat en Cinema i Mitjans de Comunicació per la Universitat Birkbeck de Londres i ha ampliat la seva formació en cursos i tallers de diferents països europeus i dels Estats Units. Ha treballat en diverses escoles de cinema d’Anglaterra, França, els Estats Units i Espanya, on ha impartit classes d’escriptura de guions i de direcció cinematogràfica. En la seva trajectòria com a cineasta ha obtingut més de cent premis en diversos certàmens nacionals i internacionals.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat