Notícies

El London Spanish Film Festival comptarà amb 7 produccions catalanes en la seva programació


El festival, que tindrà lloc del 26 al 30 de setembre, inclou 7 produccions catalanes en la seva programació.

El London Spanish Film Festival arriba enguany a la 14a edició, i en la seva programació destaquen 7 produccions catalanes: per una banda La Chana, documental dirigit per Lucija Stojevic i produït per Noon Films i Bless Bless Productions, que va guanyar el Premi Gaudí 2018 a Millor Documental, formarà part de la programació principal. I per altra, sis produccions catalanes es projectaran en el marc de la Catalan Window, una selecció de produccions produïdes a Catalunya que compta amb el suport de l’Institut Ramon Llull: Tierra Firme, de Carlos Marqués-Marcet, produïda per Lastor Media, Somos la Panda i Vennerfilm, La vida lliure, de Marc Recha, produïda per Turkana Films i Antaviana Films, Júlia Ist, d’Elena Martín, produïda per Lastor Media, la Universitat Pompeu Fabra i Antaviana Films i Penélope, d’Eva Vila, produïda per Araki Films, TVC i PolanStudio.

A més, completaran la programació els curtmetratges Bohèmia, d’Anna Petrus, produït per Jordi Comellas, i Ferides, de Joan Paüls, produït per Kill the Film.

La programació completa es pot consultar aquí: http://www.londonspanishfilmfestival.com/2018-festival/2018-programme-film.html#catalan

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat