Notícies

Composició dels Jurats del FIC-CAT 2018

jurat

EL FIC-CAT PRESENTA ELS JURATS DE L’ONZENA EDICIÓ  

El Festival Internacional de Cinema en Català, que tindrà lloc entre el 4 i el 10 de juny a Roda de Berà, ha presentat els membres dels jurats de la seva onzena edició, enguany dedicada a les localitzacions cinematogràfiques.

El Jurat de la SELECCIÓ OFICIAL, presidit per la veterana actriu Montserrat Carulla, està integrat, a més, pel músic Joan Reig, pel localitzador Jaume Jordana, pel productor Paco Poch, pel director Carlos Marqués-Marcet i per les actrius Itziar Castro i Betsy Túrnez. Els membres del Jurat seran els encarregats de visionar totes les produccions seleccionades i decidir els millors treballs de cada categoria: llargmetratge, curtmetratge, documental, videoclip, centre educatiu i premi a les millors localitzacions. A més a més decidiran quina és la millor producció de les comarques tarragonines i quina és la que mereix el premi a les millors localitzacions exteriors. La selecció oficial es farà pública el 15 d’abril, i els guanyadors es donaran a conèixer el 14 de juny durant la gala de cloenda del Festival.

El Jurat del Concurs JOVE 48 HORES està composat pel director Marc Fàbregas, per l'actriu Diana Gómez, per l'actor Biel Montoro i per la localitzadora Txell Roig. I tots quatre tenen la funció de decidir quin és el millor curtmetratge d'aquesta modalitat específica adreçada a joves menors de 35 anys.

Web: https://www.fic-cat.cat/

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat