Notícies

Estrena de "El grúfal", la pel·lícula d'animació basada en el best-seller de Julia Donaldson

el grufal estrena 

Rita & Luca Films estrena el 9 de març El Grúfal, el gran clàssic de la literatura infantil, que arriba a la pantalla gran gràcies a la productora Magic Light Pictures, responsable, entre d’altres, de La Revolta dels Contes i El Nadal del Senyor Branquilló, i part de l’equip d’animació de la coproducció internacional de Chico & Rita.

Considerat un «clàssic instantani», El Grúfal és un àlbum il·lustrat creat per l’escriptora anglesa Julia Donaldson i l’Il·lustrador alemany Axel Scheffler que ha venut més de tretze milions d’exemplars arreu del món.

L’adaptació al cinema també ha esdevingut un gran èxit. Tant El Grúfal com La Grufaleta, els dos curts que formen la sessió, han aconseguit el reconeixement del públic infantil i professional i sumen més de deu milions d’espectadors. El Grúfal ha estat seleccionada a més de 35 festivals de cinema i ha rebut molts premis. L’any 2010 va ser guardonada al festival d’Annecy i un any més tard va estar nominada a l’Oscar a la millor animació.

Després d’uns anys des de la seva producció, per fi podrem gaudir d’El Grúfal en català i en pantalla gran a diverses sales de Catalunya; una pel·lícula que anima els més petits a viure aventures fent servir l’enginy, la perseverança i la valentia.

Sinopsi:

Un ratolí passeja alegrement pel bosc. Té molta gana, així que decideix anar a buscar avellanes per atipar-se’n. Pel camí es troba amb una guineu, un mussol i una serp tan afamats com ell. Tots tres el volen convidar a dinar a casa seva, però el ratolí, que no es fia pas de les seves intencions, molt amablement declina les invitacions perquè ha quedat amb… el Grúfal! Però què és un grúfal? Descobreix l’encantador món del Grúfal i de la seva petita filla, la Grufaleta.

Tràiler:

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat