Notícies

Josep M. Queraltó nomenat President d’Honor de la Fundació Aula de Cinema

josep maria queralto

El 28 de març es va fer públic el nomenament de Josep M. Queraltó, col·leccionista de material cinematogràfic i audiovisual i fundador de Kelonik, com a President d’Honor de la Fundació Aula de Cinema Col·lecció Josep M. Queraltó, en un acte celebrat a Barcelona. 

A partir d’ara passa a ocupar la presidència el fins ara vicepresident Jordi S. Bonet, vinculat amb la Col·lecció des de 2004 i amb la Fundació des de 2010, sent un dels patrons fundadors.

Van assistir a l’acte diversos patrons d’honor, entre ells, el director de fotografia i restaurador de pel·lícules, Joan Mariné; el fundador d’Antaviana Films, una empresa de postproducció audiovisual i creació d'efectes digitals, Josep M. Aragonès; el director de fotografia, Tomàs Pladevall; el catedràtic emèrit d’Història Contemporània i cinema de la Universitat de Barcelona, Josep María Caparrós, i l’historiador de cinema, Jean-Claude Seguin, qui ha sigut fins fa poc catedràtic de la Université Lumière - Lió II, dins del Département des Langues Romanes (Faculté des Langues).

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat