Notícies

4 produccions catalanes a la Berlinale

berlinale 2017 2

La 67ª edició del Festival Internacional de Cinema de Berlín, que se celebra del 9 al 19 de febrer de 2017, compta amb 4 produccions catalanes: Una mujer fantástica, Política, manual de instrucciones, Estiu 1993 i Morning Cowboy.

Font: Catalan Films

El llargmetratge Una mujer fantástica de Sebastián Lelio (Setembro Cine, Fabula, Komplizen Film) competirà en la secció oficial del certamen mentre que el documental Política manual de instrucciones de Fernando León de Aranoa (Mediapro, Reposados producciones) ha estat seleccionat per participar en la secció paral·lela Panorama. A més, l'opera prima escrita i dirigida per Carla Simón, Estiu 1993/Verano 1993, ha estat seleccionada per participar en la secció Generation Kplus on farà la seva premiere mundial. Finalment, el curtmetrtage Morning Cowboy participarà en  la secció Generation 14plus.

Paral·lelament al festival, se celebra del 9 al 17 de febrer l'European Film Market on es projectaran 10 produccions catalanes:

Una mujer fantástica de Sebastián Leilo (Fabula, Participant Media, Komplizen Film, Muchas Gracias, Setembro Cine)
Black Hollow Cage de Sadrac González-Perellón (Assallam Films)
Nieve negra de Martin Hodara (A contracorriente Films, Black Snow,Bowfinguer International Pictures, Gloriamundi producciones, Pampa Films)
In loco parentis de Naesa Ni Chianáin i David Rane (Gris Medio, Soilsiú Films, Televisión Española, RTÉ Television)
Inside de Miguel Angel Vivas (Nostromo Pictures)
Solar Eclipse - Death Of Darkness de K.Traibia, P.Sehcal, C.Carlfalio (Nugen Media Production, Free mind Arts Sales Agent, Embankment Films)
Estiu 1993 de Carla Simón (Inicia Films, Avalon)
The Girl From The Song de Ibai Abad (ESCAC Films, Mayo Producciones)
Contratiempo de Oriol Paulo (Colosé Producciones, Nostromo Pictures, Atresmedia Cine, La habitación Cerrada A.I.E, Think Studio)
Incerta glòria d'Agustí Villaronga (Massa d'Or Produccions, Televisió de Catalunya, Urresti Producciones)

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat