Notícies

L'Acadèmia del Cinema Català s'adhereix a la campanya "Casa Nostra, Casa Vostra"

casanostra casavostra

L’Acadèmia del Cinema Català s’adhereix a aquest campanya de denúncia i actuació davant la ‘crisi migratòria’ actual.

Neix la campanya de comunicació Casa Nostra, Casa Vostra amb l’objectiu de tornar a posar en primera línia del debat públic l’anomenada ‘crisi migratòria’ que viu la Mediterrània i reclamar a les nostres institucions que prenguin part definitivament de la situació.

La campanya, que es presentarà el pròxim 29 de novembre, està coordinada de forma horitzontal per un gran grup de persones que es dediquen al món de la comunicació, amb la col·laboració i el suport d’entitats, empreses i agents del sector cultural de Catalunya.

Empreses culturals com Primavera Sound, Live Nation, Canet Rock, Sala Apolo, etc. ja han mostrat el seu suport a la campanya signant el manifest.

Fins el dia 29 de novembre el manifest només pot estar signat per entitats, empreses del món cultural, universitats, institucions no polítiques i persones mediàtiques. Podeu llegir i us animem a què llegiu i signeu el manifest al següentlink.

Aviat podreu veure l’spot de llançament de la campanya protagonitzat per persones mediàtiques de casa nostra (Mònica Terribas, Josep Cuní, Antoni Bassas, Clara Segura, Txarango, Isabel Coixet, Andreu Buenafuente, Màrius Serra, Arcadi Oliveres, Marina Rossell, etc).

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat