Notícies

“La propera pell” és la pel·lícula del mes de novembre del Cicle Gaudí

ciclegaudi laproperapell

Aquest novembre La propera pell arriba a les 12 localitats que formen part del Circuit Estable de Cinema Català, Cicle Gaudí.

Dirigida per Isaki Lacuesta i Isa Campo, escrita per ells mateixos juntament amb Fran Araújo i produïda per Corte y Confección de Películas, La Termita Films, Bord Cadre Films i Sentido Films. Formen el repartiment principal Àlex Monner, Emma Suárez, Sergi López, Igor Szpakowski i Bruno Todeschini.

Dimecres 16 de novembre es projecta a Berga (Teatre Patronat- Casal Parroquial) amb presentació a càrrec del productor de la cinta Oriol Maymó.

Dijous 17 de novembre arriba a les 10 sales següents:
Maresme (Calella – Sala Mozart)
Vallès Oriental (Cardedeu – Cinema Esbarjo)
Bages (Cardona – Teatre Els Catòlics)
Baix Llobregat (Esparreguera – Patronat Parroquial)
Alt Penedès (Gelida – Sala d’actes del Centre Cultural)
Anoia (Igualada – Teatre Municipal l’Ateneu)
Moianès (Moià – Auditori Sant Josep)
Vallès Occidental (Rubí – Teatre Municipal La Sala) amb presentació a càrrec de la presidenta de l'Acadèmia del Cinema Català, Isona Passola.
Barcelonès (Sant Adrià de Besòs – Ateneu Adrianenc)
Garraf (Vilanova i la Geltrú – Teatre Principal) amb presentació a càrrec del director, Isaki Lacuesta i l’actor Sergi Lòpez.

I dijous 24 de novembre es programa a Torelló (Cinema El Casal) amb la presència dels directors Isa Campo i Isaki Lacuesta.

Sinopsi: Un adolescent desaparegut torna després de sis anys, quan tots ja el donaven per mort, i s’incorpora de nou a la vida familiar marcada pel misteri de la seva desaparició quan era un nen. A poc a poc la seva mare començarà a preguntar-se si realment aquest adolescent és el seu fill perdut o un impostor.

Tràiler:

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat