Notícies

Inscripcions obertes per a l’#EuropeCalls EURIMAGES – Convocatòria de Suport a la Coproducció

europecalls

Ja us podeu inscriure a la propera sessió #EuropeCalls que se celebrarà divendres 10 de juny, de 10:45h a 13:45h, a la sala d’actes de l’Arts Santa Mònica (La Rambla, 7. Barcelona).

Aquest #EuropeCalls tractarà de la convocatòria de suport a la coproducció del Programa Eurimages

L’objectiu de la sessió és incentivar i fomentar la participació del sector audiovisual català a la convocatòria de suport a la coproducció d’Eurimages, les properes dates límit de la qual seran el 25 d’agost i el 25 d’octubre de 2016. La idea és ajudar els productors audiovisuals que estan en el procés d’elaboració d’un projecte d’aquest tipus, tot proporcionant-los recomanacions útils i intentant resoldre possibles dubtes.

La jornada s’adreça a les empreses de producció audiovisual independents especialment interessades en aquesta convocatòria del Programa Eurimages i en procés de coproducció amb un altre país.

PROGRAMA:

10.45h  - 11.00h Registre inscrits

11.00h - 11.15h Benvinguda i presentació de la jornada a càrrec d’Àlex Navarro, coordinador d’Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya.

11.15h - 12.00h Presentació d’Eurimages i criteris d’elegibilitat per a les coproduccions a Eurimages. A càrrec de Sergio García, Project Manager d’Eurimages per a projectes de ficció a Estrasburg.

12.00h - 12.45h Factors d’èxit a Eurimages des del punt de vista del Representant d’Espanya a Eurimages. A càrrec de Pablo Pérez de Lema, Cap de Servei dela Subdirecció General de Promoció i Relacions Internacionals a l’ICAA (Institut de la Cinematografia i de les Arts Audiovisuals).

12.45 -13.15h Estudi de cas a càrrec d’Arcadia Motion Pictures, beneficiari del suport a la coproducció d’Eurimages amb el projecte de ficció Abracadabra.

13.15h - 13.30h Precs i preguntes

13.30h – 13.45h Conclusions finals i clausura de la sessió a càrrec d’Àlex Navarro.

Inscripcions aquí.

Més informació a la web.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat