Notícies

S’obre la convocatòria per participar a la 12a edició de "Cinema en curs"

CINEMA EN CURS NENS

Cinema en curs és un programa de pedagogia del cinema a escoles i instituts.

Cinema en curs és un programa de l’Associació A Bao A Qu que es porta a terme gràcies al suport de diverses institucions i entitats; entre elles, a Catalunya, els Departaments de Cultura, Ensenyament i Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya, l’Institut de Cultura de Barcelona i el Consorci d’Educació de Barcelona, la Fundació SGAE i els ajuntaments dels municipis implicats. 

S'estructura en quatre grans eixos de treball:

- els tallers, impartits conjuntament per docents i un/a cineasta amb grups de 4t de primària a 1r de Batxillerat i Cicles formatius de grau mitjà (excepte els vinculats a estudis d’imatge i so).

- els tallers desenvolupats pels mestres en el marc de Petit Cinema en curs (de P3 a 3r de primària) (vegeu la convocatòria específica).

- la formació dels docents.

- l'elaboració de recursos, propostes i metodologies a partir de l'experiència dels tallers i extensibles a totes les edats i contextos educatius.

Podeu consultar les bases a través del següent enllaç
La primera fase per a presentar les sol·licituds finalitza el divendres 13 de maig.
No dubteu en fer arribar la informació a tots aquells mestres, professors i centres educatius que penseu poden estar-hi interessats.
Per a més informació, podeu posar-vos en contacte a través del mail o telèfon: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. / 93.285.31.81

Més informació sobre Cinema en curs: www.cinemaencurs.org

Es pot seguir el desenvolupament dels tallers a través dels Diaris dels tallers: http://www.cinemaencurs.org/diari/ca/diari-dels-tallers

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat