Notícies

L’Ajuntament de Blanes homenatja al cineasta Josep Maria Forn

josep maria forn

El proper divendres 6 de maig a les 20h al Teatre de Blanes tindrà lloc un homenatge al cineasta Josep Maria Forn, en reconeixement de qui ha estat director i productor de més de 250 pel·lícules. 

L’Acte s’encetarà a les vuit del vespre amb una breu performance, a càrrec d’un grup de joves actors de Blanes, que s’inspira en el contingut de La piel quemada. Tot seguit, es procedirà a l’homenatge a Josep Maria Forn on participaran diverses personalitats i amics del món del cinema.

Després, es projectarà la còpia recentment restaurada de La piel quemada, seguida d’un col·loqui sobre cinema i immigració –la temàtica de què tracta la pel·lícula, que enguany coincideix amb el 50è aniversari del rodatge de la pel·lícula, filmada a Lloret i en escenaris de Blanes.

Josep Maria Forn va exercir de Director General de Cinematografia de la Generalitat del 1987 al 1991 i ha estat distingit amb la Creu de Sant Jordi el 2001 i amb el Premi Gaudí d’Honor el 2010.

L’acte, que comptarà amb l’assistència de diverses personalitats i amics de l’homenatjat, està organitzat per l’Ajuntament de Blanes amb el suport de l’Acadèmia del Cinema Català. La presentació anirà a càrrec de la periodista de TV3 Fina Brunet.

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat