Notícies

L’ICAA publica a la seva web les dades de Rentrak

icaarentrak

L'Institut de la Cinematografia i les Arts Audiovisuals del Ministeri d’Educació, Cultura i Esports ha firmat un acord amb Rentrak per difondre setmanalment les dades de la taquilla espanyola a la pàgina web de l’organisme del cinema.

Tots els dijous, la web oferirà les dades completes de taquilla de les pel·lícules i sales de cinema espanyoles del cap de setmana. “Creiem que el nostre acord amb Rentrak és un pas molt destacat en l’exercici de transparència que fem des de l’ICAA”, va afirmar Lorena González, directora general de l’Institut. “Esperem que el sector pugii fer un bon ús de la informació de la taquilla espanyola que ara apareixerà a la nostra web”.

Rentrak està orgullós i s’honra de treballar amb el Ministeri d’Educació, Cultura i Esports d’Espanya, com ho fa habitualment amb altres mercats europeus com França i el Regne Unit”, ha comentat Ron Giambra, president de la Divisió de Cinema de Rentrak. “Aquest acord permetrà que l’Institut de la Cinematografia i les Arts Audiovisuals publiqui setmanalment al seu portal web una informació precisa sobre la taquilla cinematogràfica general”.

Tant Rentrak’s Box Office Essentials com International Box Office Essentials™ són fonts essencials utilitzades per la indústria del cinema per una comprensió intel·ligent de la taquilla mundial, i les seves dades estan presents en tots els estudis de cinema dels Estats Units, així com per les entitats de distribució de tot el món. Amb una presència global en el mercat cinematogràfic, Rentrak pot oferir als seus clients la taquilla a temps real mitjançant un sistema únic que permet als usuaris veure els informes en línia a temps real des de qualsevol lloc del món.

+ info: Instituto de la Cinematografía y las Artes Audiovisuales   Rentrak

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat