Notícies

Convocatòria ShortCat 2016

catalanfilmslogo

La data límit de presentació de curtmetratges finalitza 4 de setembre de 2015.

Des de Catalan Films & TV s'obre el període de presentació de curtmetratges per a la participació en el programa ShortCat 2016.

El programa ShortCat consisteix en la selecció, per part d'un comitè de professionals i experts del món del cinema i de la indústria audiovisual, de 7 curtmetratges que es presentaran en format DVD als mercats i festivals internacionals més importants del sector del curtmetratge i que serà adreçat especialment a programadors, distribuïdors, compradors, institucions i premsa.

A banda de la promoció i difusió del catàleg, enguany Catalan Films & TV ofereix un servei de distribució, durant un any, fent-se càrrec de la inscripció dels curts seleccionats als principals festivals internacionals i nacionals que no apliquin taxes d'inscripció, i a aquells festivals de classe A i del circuit FIAPF amb els quals Catalan Films & TV té acords establerts.

+ info: Convocatòria ShortCat 2016This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.93 552 49 40.

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat