Notícies

Obertes les inscripcions per a la 3a edició dels Premis Proyecta

premiosproyecta

Ja estan obertes les inscripcions dels Premis Proyecta que tornaran al juliol per confirmar la seva rellevància dins de la indústria cinematogràfica nacional.

Les bases per concursar als Premis Proyecta ja es troben a la web, així com les inscripcions per cada categoria. Aquest any, com a novetat, s’obre el procés d’inscripció. Els interessats podran descarregar el formulari d’inscripció de la web i enviar-lo amb la documentació requerida per categoria al correu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. fins al 15 de maig.

Els Proyecta van néixer al 2013 per iniciativa dels alumnes del Màster en Film Business impartit a l’ESCAC, amb la finalitat de premiar els professionals de la indústria cinematogràfica. En edicions anteriors, la gala ha comptat amb representants de la indústria com AtresMedia Cine, Warner, A Contracorriente Films, Telecinco Cinema, Filmin, Fotogramas o Cinesa entre molts d’altres. Aquesta 3a edició, els alumnes del Màster de l’ESCAC han renovat totalment els canals de comunicació amb l’objectiu de convertir la pàgina web en una plataforma d’informació referent del sector cinematogràfic. A la nova plataforma web es publicaran setmanalment articles relacionats amb la indústria.

Els premis estan organitzats per l’ESCAC, l’Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya i per l’agència de marketing cinematogràfic WAW, Working at Weekend. Aquesta nova edició dels premis ja compta amb el patrocini de Rentrak, Estudio Pablo Dávila, Fotogramas, BCN i Catalunya Film Commission i Imprenta Trama Color.

+ info: Premios Proyecta

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat