Notícies

Curs ‘Multiple Revenue Stream Training for Future Films”

Curs organitzat per la EWA Network que s'inscriu dins del Creative Europe Day de la Berlinale. 

El curs està dirigit a productors, directors i creadors de contingut audiovisual, enfocat a implementar noves tecnologies que assegurin una major competitivitat i diversitat de contingut dins del context digital amb un major nombre d’usuaris de plataformes online.

Com cada any a la Berlinale, el Creative Europe MEDIA Units (EACEA) organitza una jornada informativa sobre aspectes importants del sector audiovisual. Aquest any ha estat centrada en el llançament del nou programa d’Europea Creativa (2014-2020) i les oportunitats de suport i finançament per al sector.

El curs inclou una àmplia formació interdisciplinar sobre la creació d’audiències, el pitching i la negociació, el màrqueting digital i les estratègies de distribució en múltiples mitjans. El curs s’articula en 3 workshops de 3 dies de durada pensats per conciliar la vida professional amb la formació d’alt nivell.

  • Glasgow, Scotland (26-28 Juny 2015): centrat en explorar l’èxit de les estratègies del crowdfunding, tècniques de màrqueting digital i nous models de negoci per al futur.
  • Amsterdam, Netherlands (23-25 Octubre 2015): habilitats de pitching i negociació, desenvolupament de l’audiència, posicionament de la marca i foment de l’esperit emprenedor.
  • Barcelona, Spain (22-24 Gener 2016): desenvolupament d’estratègies per a una distribució a través de múltiples canals (smartphones, VOD, traditional theatrical release, etc.), ampliació d’aspectes de màrqueting, èmfasis en plans de negoci plausibles per a obtenir múltiple flux d’ ingressos per als projectes. Pitch del projecte a experts en l’àmbit de la distribució, tant convencional com online.   

Per a més informació, feu ‘clic’ aquí

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat