Notícies

Arriba el Festival de cinema i cultura islàmica de Barcelona: Visions de l’Islam

Visions de l’Islam, Festival de cinema i cultura islàmica de Barcelona, que té lloc als Cinemes Girona de Barcelona del 27 al 30 de novembre, ha crescut en qualitat i quantitat a la seva segona edició.

“Creiem que en un entorn mediàtic on l’Islam es presenta com una religió violenta i intolerant, veiem imprescindible i urgent donar altres visions de l’islam per establir ponts de diàleg i enfortir la convivència.”

La inauguració té lloc el dijous 27 de novembre on es projecta El hijo del otro de Lorraine Levy que explica la vida d’en Joseph, que a punt d’enrolar-se en l’exèrcit israelià per fer el servei militar, s’assabenta que no és el fill biològic dels seus pares, sinó que al néixer va ser intercanviat amb un nen d’una família palestina. Aquest descobriment trastornarà la vida de les dues famílies, obligant-les a reconsiderar quina és la seva identitat, els seus valors i les seves conviccions. A la mateixa inauguració, el director del festival, Martí Sans, presenta tota la programació d’enguany.

La present edició consta de quatre jornades temàtiques: Benvinguda, L’Islam vist des de Catalunya, El viatge i Ibn Arabi; on es projecten dos llargmetratges de ficció, quatre documentals, dues conferències i dos concerts. Per consultar tota la programació, feu ‘clic’ aquí.

Aquest festival l’organitza Altervídeo i l’Associació cultura Qàram.

Us deixem el tràiler aquí. Per a més informació, feu ‘clic’ al següent enllaç.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat