Notícies

La banda sonora de la pel·lícula "Barcelona 1714", d'Anna M. Bofarull, es grava a l’Auditori de Sant Cugat

El so l’ha posat la Furius Music Orchestra (FMO) dirigida pel compositor català Gerard Pastor.

El llargmetratge Barcelona 1714 ja té la banda sonora a punt. L’enregistrament, que s’ha fet durant l’estiu a l’Auditori de Sant Cugat, és obra del compositor Gerard Pastor, qui vol demostrar que Catalunya pot competir amb la potència de les orquestres de l’Est.

La Furius Music Orchestra (FMO) està formada per 75 músics i és, actualment, l’única orquestra que es dedica exclusivament a l’enregistrament de música per a cinema i audiovisuals a Espanya.

La banda sonora és el fil conductor de l’acció que es desenvolupa a la pel·lícula enmig d’una ciutat de Barcelona assetjada. En total són 54 peces musicals que acompanyen les escenes del llargmetratge.

Tot aquest procés es pot veure gràcies al making of de la banda sonora que mostra amb tot detall l’elaboració i enregistrament de la música.

La producció de Heiko Kraft: Barcelona 1714, que s’estrena a la tardor, està protagonitzada per Bernat Quintana i Alba Brunet, que a través de la seva història d’amor ens ensenyen com va ser el setge a Barcelona perpetrat per francesos i castellans.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat