Notícies

Martin Samper, membre de l’Acadèmia del Cinema Català, coprodueix ‘Lo cantaba Nina Simone’

El curtmetratge, ara en post-producció, ens parla de la importància de l’amistat i la soledat en 10 minuts que juguen amb la tensió de l’espectador.

Lo cantaba Nina Simone, dirigida per Mireia Llinàs, amb guió d’ella mateixa juntament amb Josep Solé, retrata un punt de no retorn en la vida del David, interpretat per Fermín Casado.

David viu al carrer després de perdre la feina i la seva dona, a la que va a observar cada dia. Però ha arribat al límit i sembla disposat a acabar amb tot. La irrupció d’en Salva (Marc Rodríguez) a la seva vida canviarà la seva visió de les coses. Després d’un dia junts, pren una decisió important: parlar amb la seva ex dona.

Passejant pel centre de Barcelona, el protagonista acaba entenent el sentit profund del que cantava la Nina Simone: potser no tenim diners, ni família, ni feina, però ens tenim a nosaltres mateixos, a la nostra vida i a la nostra llibertat com a éssers humans.

El curtmetratge és una coproducció de Batabat i No hay Banda. La realització del curt no hagués estat possible sense l’ajuda de lInstitut Català d’Empreses Culturals (ICEC) i el micromecenatge.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat