Notícies

Cursos de cinema, teatre, música i dansa al CAMPUS ESART de Sant Cugat

ESART, el Campus Internacional de les Arts Escèniques, Música i Imatge, ofereix els seus primers cursos d'estiu de cinema, teatre, música i dansa.

En aquest primer Campus d'Estiu s'impartiran cursos de realització, fotografia i muntatge per cinema, interpretació i expressió corporal per teatre; claqué, jazz i danses urbanes, i diversos tallers d'interpretació, composició i producció musical.

Impartiran els cursos professionals com Mario Gas, Joan Font, Roger Gual, Josep M. Civit, entre d'altres.

Pel que fa als cursos de cinema, el director de cinema Roger Gual guiarà als alumnes perquè rodin una pel·lícula en tres setmanes, el muntador Jorge Rodriguez ensenyarà la tècnica i l'estètica del muntatge en cinema, documentals, videoclips i publicitat, i el director de fotografia i membre de la Junta de l'Acadèmia, Josep Maria Civit donarà les eines per treballar com a director de fotografia d'un projecte cinematogràfic.

ESART, ubicada a Sant Cugat del Vallès, amplia amb aquest Campus d'Estiu i amb els Graus Universitaris d'Interpretació, Teatre Musical i Música Comercial, la seva oferta de Batxillerats Creatius iniciats aquest curs. L'objectiu és oferir als alumnes una formació completa de la mà de professionals reconeguts en els seus àmbits.

Més informació a:
http://www.campusesart.net/ca/estiu

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat