Notícies

Visites comentades a l'exposició 'Metamorfosis' del CCCB

L'exposició Metamorfosis presenta l'obra de quatre figures essencials del cinema d'animació: Starewitch, Švankmajer i els germans Quay. Ara ofereix, també, la possibilitat de veure-la de la mà d'especialistes de diferents àmbits, que aportaran la seva pròpia visió d'algun dels aspectes que s'hi presenten. Cada dijous, a les 19.30h, una visita diferent.

15 maig
Joan Baixas, pintor i director d'escena, és conegut per la seva producció de teatre visual on barreja la pintura amb titelles, màscares, robots i projeccions d'imatges.

22 maig
Germans Grangel, dissenyadors de personatges d'animació, una de les seves feines més conegudes és la nòvia cadàver de Tim Burton.

29 maig
Pepe Pardo, comissari de l'exposició Salvadoriana al Jardí Botànic de Barcelona, parlarà sobre gabinets de curiositats.

6 juny (divendres), a les 18.30h
Ron Magliozzi, assistant curator del departament de cinema del MOMA, on ha comissariat les exposicions retrospectives dedicades a Pixar, Tim Burton i els germans Quay. Col·labora amb el Festival Loop.

12 juny
Jorge Wagensberg, físic. Investigador i divulgador científic.

19 juny
Albert Serra, director de cinema. Guanyador del Lleopard d'Or del Festival de Cinema de Locarno 2013 amb la seva darrera pel•lícula Història de la meva mort, en la qual imagina una trobada entre Casanova i Dràcula.

Informació pràctica

Totes les visites són en català cada dijous a les 19.30h, excepte la de divendres 6 de juny, que és en anglès.

Preu: 8 €
Preu per a menors de 25 anys, carnet Jove i jubilats: 6 €
Gratuït per a menors de 12 anys, Amics del CCCB, aturats i carnet de Docent de la Generalitat.


Venda d'entrades a les taquilles del CCCB en horari d'exposicions. Cal reserva prèvia, l'aforament és limitat. Podeu enviar un correu electrònic a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Per a més informació consulteu el web de l'exposició.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat