Notícies

Neix la productora Coming Soon Films

Coming Soon Films és una nova productora audiovisual amb seu a Barcelona, enfocada principalment a la producció de cinema independent de qualitat de joves autors amb projecció internacional.

Coming Soon Films sorgeix amb la intenció de  fer‐se un forat en la indústria cinematogràfica per a donar veu a projectes d'una nova generació de guionistes i directors amb noves mirades i noves propostes cinematogràfiques que, des d'un punt de vista molt personal, reflecteixen històries d'abast universal.

Coming Soon Films es centrarà en la producció de llargmetratges de ficció, documentals i tv movies, i buscarà la coproducció amb empreses europees i iberoamericanes amb les quals desenvolupar projectes per a un mercat internacional. A més, oferirà serveis de producció i supervisió de postproducció per a altres productores.

Marta  Ramírez, la productora al front d'aquesta nova iniciativa, compta amb més de quinze anys d'experiència al sector. Ha treballat en productores com Oberon  Cinematogràfica o Rodar y Rodar, en produccions com  La  por de Jordi Cadena, Dictado d'Antonio ChavarríasLa  teta  asustada de Claudia Llosa o El orfanato de J. A. Bayona, entre moltes d'altres.

El primer projecte de Coming Soon Films és Voldria parar el temps, segon llargmetratge de la directora Elena Trapé  (Blog), un retrat generacional vist a través del viatge d'un grup d'amics. El rodatge està previst per a principis de 2015.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat