Notícies

Segon programa 'OFF/ON dels Premis Gaudí'

El dimecres 29 de gener a partir de les 17h, i durant més de tres hores, es transmet des del MèdiaQuiosc de l'Arts Santa Mònica, l'esdeveniment online de l'OFF/ON dels Premis Gaudí per traçar el mapa del cinema català actual. El programa es podrà veure en directe a lab-livemedia.net amb un xat interactiu per la participació i intervenció en les converses.

Amb el rerefons dels VI Premis Gaudí una sèrie de converses adreçaran què és i què volem que sigui el cinema català. Per això es convida als protagonistes dels diferents oficis i professions del món del cinema a Catalunya entre actors, directors, guionistes, productors, exhibidors... Per la conducció de l'esdeveniment online, a més de l'equip de l'OFF/ON dels Premis Gaudí, es comptarà amb José López del blog Nosolocine, i entre els convidats hi seran: els directors de cinema Judit Colell, Santi Lapeira i Manuel Mira, els productors Marta Figueras i Tono Folguera, els guionistes Pau Subirós i Albert Plans, el director dels Cines Boliche Alfons Mas i de ZumZeig, Esteban Bernatas, el director de casting Pep Armengol i l'actor Joan Frank Charansonnet.

L'OFF/ON dels Premis Gaudí és una sèrie de programes live online paral.lels al procés de nominació i la gala dels VI Premis Gaudí el 2 de febrer de 2014. En un format de live event aquests programes incorporen converses, reportatges i entrevistes en directe amb tots aquells associats al món del cinema, membres de l'Acadèmia i nominats als VI Premis Gaudí.

L'OFF/ON dels Premis Gaudí compta amb la col.laboració de l'Acadèmia del Cinema Català i la Fundació SGAE, i per aquest programa especialment, del GAC-Guionistes Associats de Catalunya i el mitjà online Nosolocine.net; i està produït per Livemedia amb el MèdiaQuiosc de l'Arts Santa Mònica, com a part del Laboratori de Producció Audiovisual i Cultural Live Online que focalitza la creació innovadora de formats audiovisuals i culturals per a Internet.

L'equip de realització de l'OFF/ON està format per creadors audiovisuals guanyadors dels Premis SGAE Nova Autoria.

El tercer programa de l'OFF/ON dels Premis Gaudí serà transmès live online el dijous 6 de febrera partir de les 17h.

Si voleu assistir presencialment a la realització del programa al MèdiaQuiosc de l'Arts Santa Mònica, contactar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., m. 660392180.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat