Notícies

Ajuda'ns a trobar el talent català al món

L'Acadèmia està elaborant un cens amb tots els noms propis del cinema català que viuen, pensen i produeixen els seus projectes fora de Catalunya. Vols col·laborar-hi?

Alguns de vosaltres sou professionals del cinema i esteu vivint a l’estranger? No viviu a l’estranger, però sí que hi teniu algun company de professió que hi ha fet carrera i s’hi ha quedat? Ni viviu fora ni això del cinema va amb vosaltres (professionalment parlant, és clar) però tanmateix teniu un amic que sí que s’hi dedica i que ha fet sort o ho està intentant, més enllà de les fronteres?

Doncs, en qualsevol dels tres casos, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres, perquè estem elaborant un cens de “talent cinematogràfic català al món” i no ens voldríem deixar ningú.

Si és cert que vagis on vagis, a cada racó del planeta, et trobes un català, ara és hora de descobrir-los tots. Almenys, els del cinema.

Envieu-nos els vostres correus (o els dels interessats) a aquesta direcció: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Us farem arribar un petit formulari per saber més de vosaltres i dels vostres projectes al voltant del món.

 

Gràcies a tots!

I visca el cinema català, sigui on sigui!

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat