• Lectura de nominacions dels XIII Premis Gaudí

  Lectura de nominacions dels XIII Premis Gaudí

  L'actor Sergi López i l'actriu Aina Clotet seran els encarregats d'anunciar els finalistes. Llegir més
 • La gala dels XIII Premis Gaudí se celebrarà el 21 de març

  La gala dels XIII Premis Gaudí se celebrarà el 21 de març

  La Lectura de Nominacions tindrà lloc el 28 de gener a La Pedrera Llegir més
 • 60 produccions competiran als XIII Premis Gaudí

  60 produccions competiran als XIII Premis Gaudí

  32 llargs de ficció, 10 documentals, 4 pel·lícules per a televisió i 14 curtmetratges Llegir més
 • 1
 • 2
 • 3


5 joves d'entre 18 i 31 anys formaran part del XVI Jurat Carnet Jove de Sitges. Inscripcions obertes fins el 17 de juny.

El Festival de Sitges i l'Agència Catalana de Joventut, a través del programa "Connecta't" del Carnet Jove, han obert la convocatòria per seleccionar els 5 joves que formaran part del XVI Jurat Carnet Jove de Sitges, un jurat oficial del festival que atorgarà un total de 3 premis: el Premi Jurat Carnet Jove a la Millor pel·lícula de la Secció Oficial Fantàstic, el Premi Anima't al Millor llarg d'animació i el Premi Anima't al Millor curt d'animació.

La iniciativa del Jurat Jove va néixer el 2005, i el principal objectiu és professionalitzar la crítica cinematogràfica i donar als joves l'oportunitat de formar part d'un jurat oficial d'un festival de cinema. 

La convocatòria es dirigeix a joves d'entre 18 i 31 anys i el termini d'inscripció acaba el proper 17 de juny. Totes les inscripcions seran valorades per una Comissió Seleccionadora formada per l'equip de direcció del Festival de Sitges, representants de l'ICEC i de l'Agència Catalana de Joventut.


Més informació aquí.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat