• L'Acadèmia del Cinema Català convoca el 8è Premi Pepón Coromina

  L'Acadèmia del Cinema Català convoca el 8è Premi Pepón Coromina

  Inscripcions obertes fins al 5 de juliol a les 15:00h Llegir més
 • Judith Colell, nova Presidenta de l'Acadèmia del Cinema Català

  Judith Colell, nova Presidenta de l'Acadèmia del Cinema Català

  Els acadèmics/ques decideixen amb el seu vot que la candidatura "Cinema i futur" presideixi l'entitat en els propers 4 anys Llegir més
 • 1
 • 2

Estació de l'oblit, dirigida per Christian Molina i Sandra Serna segueix el seu periple pels festivals de cinema internacionals. Després de l'excel·lent acollida rebuda a la Semana Internacional de Cine de Valladolid, el Cairo International Film Festival, l'International Latino Film Festival de San Francisco i el Pune International Film Festival de l´Índia, Estació de l'oblit ha estat seleccionada pel San Diego Latino Film Festival de Califòrnia. Aquest certamen s´ha convertit en un dels festivals de cinema llatí més antics i respectats dels Estats Units i celebrarà la seva dissetena edició de l´11 al 21 de març del 2010.
Estació de l'oblit és la història intergeneracional d’un vell mariner (Domingo) i d’un jove adolescent (Pau). Junts, amb la néta del vell i l'urna de les cendres de la seva dona, viatjaran al poble de pescadors on el vell mariner havia viscut.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat