Exportar ICS

Projecció del documental "Sacromonte. Los sabios de la tribu" de Chus Gutiérrez

Esdeveniment

Títol:
Projecció del documental "Sacromonte. Los sabios de la tribu" de Chus Gutiérrez
Quan:
Dim, 2. Desembre 2014, 19:00 h
On:
Barcelona,
Categoria:
Agenda

Descripció de l'esdeveniment

sacromonte

La seu de la SGAE a Catalunya acull la projecció del documental Sacromonte. Los sabios de la tribu, de la cineasta Chus Gutiérrez, que va obtenir el primer premi de la Secció Oficial «Tiempo de Historia» a la 59a edició de la Seminci - Setmana Internacional de Cinema de Valladolid.

Amb guió de Curro Albaycín i Chus Gutiérrez, i producció a càrrec de Pizca Gutiérrez i Chus Gutiérrez, aquest és un documental que intenta recuperar la memòria del Sacromonte, el barri de Granada, a través del testimoni dels més «savis», les llegendes vives del flamenc que van patir el desastre de les inundacions de 1963.

Chus Gutiérrez aprofundeix en la relació del barri i l'art del flamenc i per a això ha comptat amb la participació de tot l'elenc d'artistes que té les seves arrels a les coves: Angustias Ruiz Navarro «La Mona», Ray Heredia, María Altea Moya «La Coneja», Manuel Torres Sánchez «Niño de Osuna», José Ferrer González «Niño de las Almendras», Manuel Santiago Maya «Manolete», María Guardia Gómez «Mariquilla» i Vicente Maldonado Maldonado «El Granaino».


Lloc

Lloc:
Sala Mompou SGAE
Calle:
Passeig Colom, 6
Ciutat:
Barcelona

bannerweb candidatesxiii