Exportar ICS

Albert Serra i Pere Portabella reflexionen sobre el cinema

Esdeveniment

Títol:
Albert Serra i Pere Portabella reflexionen sobre el cinema
Quan:
Dij, 4. Desembre 2014, 19:00 h
On:
Barcelona,
Categoria:
Agenda

Descripció de l'esdeveniment

portabella serra

El cicle Creadors en dos temps, organitzat per la Fundació Palau i el Consell Nacional de la Cultura i les Arts (CoNCA), pretén estimular el debat i la reflexió sobre el present i el futur de la cultura amb artistes i creadors de generacions diferents i disciplines culturals diverses.

En aquest cas el debat girarà en torn el context, els processos o les experiències que marquen el present i el futur del cinema a Catalunya. Una conversa que protagonitzaran dos cineastes reconeguts, Albert Serra i Pere Portabella, ambdós acadèmics, i que presentaran Isona Passola, Presidenta de l'Acadèmia del Cinema Català i vocal del Consell Nacional de la Cultura i les Arts (CoNCA), i Pere Almeda, director de la Fundació Palau. Esteve Riambau, director de la Filmoteca de Catalunya, moderarà el diàleg.

És un projecte que vol lligar present i futur a través de les converses entre professionals de generacions diferents (no només per edat, sinó també pel context cultural que els ha tocat viure) i de sis disciplines culturals amb mercats diferencials i diversos: el teatre, la música, l'art, la literatura, el cinema i la fotografia.

La Filmoteca de Catalunya com a centre de referència del cinema a Catalunya acull a les seves instal·lacions el debat. L'entrada és gratuïta i l'aforament limitat.


Lloc

Lloc:
Filmoteca de Catalunya
Calle:
Plaça Salvador Seguí, 1 – 9
Ciutat:
Barcelona

bannerweb candidatesxiii