Exportar ICS

L'escriptor Hanif Kureishi i el film 'Le week-end' de Roger Michell visiten els Texas

Esdeveniment

Títol:
L'escriptor Hanif Kureishi i el film 'Le week-end' de Roger Michell visiten els Texas
Quan:
Dic, 12. Novembre 2014, 22:00 h
On:
Barcelona,
Categoria:
Agenda

Descripció de l'esdeveniment

hanif jureishi

Hanif Jureishi és un cèlebre escriptor i guionista de films de renom com My Beautiful Laundrette (La meva preciosa bugaderia, la gran sorpresa de Stephen Frears), Sammy and Rosie Get Laid (Sammy i Rosie s’ho monten, també de Frears) The Buddha of Suburbia (El buda dels suburbis, la sèrie mítica de la BBC), Intimacy (Intimitat, l’inquietant film de Patrice Chéreau) o Le week end de Roger Michell.

Kureshi, un des grans novel·listes i guionistes europeus contemporanis, amb un món propi excepcional, fill de pare pakistaní i mare anglesa, va estudiar filosofia al King’s College i començà a escriure per al teatre. Però és al cinema, amb 14 guions, i a la literatura, amb 9 llibres, on ens ha enlluernat amb les seves històries.

L’editorial Anagrama, que ha publicat gran part de la seva obra, porta l'escriptor a Barcelona per a presentar la seva última novel·la L’última paraula i aprofitant la vistita es detindrà als Cinemes Texas,en una nit excepcional, que anirà seguida de la projecció de Le week end de Roger Michell, amb la que Jureishi va guanyar el premi a Millor guió al British Independent Film Awards.

Per a més informació, consulteu aquest enllaç.


Lloc

Lloc:
Cinemes Texas
Calle:
Carrer Bailèn 205
CP:
08010
Ciutat:
Barcelona

banner inscripcionsgaudi2020 webacc