Exportar ICS

Emissió de Fènix 11*23 a Sala 33

Esdeveniment

Títol:
Emissió de Fènix 11*23 a Sala 33
Quan:
Dis, 8. Novembre 2014, 22:25 h
On:
,
Categoria:
Agenda

Descripció de l'esdeveniment

sala 33 gorina joeljoan sergilara

Sala 33 emet la pel·lícula Fènix 11*23 que explica el cas de l'Èric Bertran, un nen de 14 anys, que va crear un web inspirat en Harry Potter i l'Orde del Fènix per defensar la llengua catalana. Una nit, trenta guàrdies civils van irrompre a casa seva i el van acusar de terrorista informàtic acabant a l'Audiència Nacional.

El presentador, Àlex Gorina, recorda amb l’Èric el seu cas vist a través de la premsa d'aquells dies. I després el convida a retrobar-se amb Joel Joan i Sergi Lara, els directors de la pel·lícula, amb qui manté una bona amistat. Ells són els protagonistes del programa després de l'emissió de la pel·lícula, que parlen sobre el film, el cinema i la situació actual.

Tant Joel Joan com Sergi Lara s'han llaurat una carrera sobretot dedicada a la televisió. El Sergi ha treballat en gairebé tots els serials, tant de migdia com de vespre, i el Joel, estrenant-se com a actor en el primer culebrón de Televisió de Catalunya, amb sitcoms que ja són una icona, sèries de culte i en la seva actual aportació a la novíssima comèdia tragicòmica tan de moda als Estats Units, el nostre irresistiblement insuportable Crack.


banner inscripcionsgaudi2020 webacc