Exportar ICS

S'estrena la pel·lícula per a televisió 'Descalç sobre la terra vermella'

Esdeveniment

Títol:
S'estrena la pel·lícula per a televisió 'Descalç sobre la terra vermella'
Quan:
Dil, 24. Març 2014, 22:35 h - Dim, 25. Març 2014
On:
,
Categoria:
Agenda

Descripció de l'esdeveniment

descal sobre la terra vermella

TV3 emet dilluns i dimarts 24 i 25 de març a les 22:35h la mini sèrie de dos capítols per televisió Descalç sobre la terra vermella dirigida per Oriol Ferrer.

Descalç sobre la terra vermella, basada en el llibre homònim de Francesc Escribano, explica la vida del bisbe Pere Casaldàliga a Sao Felix do Araguaia al Brasil, narra la seva lluita continuada en favor dels desafavorits i dels pobles indígenes del Mato Grosso. Casaldàliga ha de fer front als terratinents de la zona i també s'ha de plantejar el paper de l'Església catòlica. Què ha de fer: construir la seva església i dedicar-se a batejar i enterrar gent? Tancar els ulls davant del dolor del poble? Casaldàliga entén que la neutralitat és impossible i que ha de posicionar-se.

Al repartiment hi intervenen Eduard Fernández, Pablo Derqui, Sergi López, Eduardo Magahäes, Cristina Lago, Mónica López, Clara Segura, Abu Santana, Francesc Orella, Mario Gas, Jordi Puig 'KAI', Georgina Castro, Blai Llopis, Marcel Borràs, entre d'altres. Per a més informació www.tv3.cat/casaldaliga.

Descalç sobre la terra vermella ja ha participat en diversos festivals com el Festival Europeu de Telefilms Zoom Igualada, el Prix Europa i el FIPA (International Festival of Audiovisual Programs 2014) on ha guanyat els premis a Millor actor principal (Eduard Fernández) i a Millor banda sonora (David Cervera).

La pel·lícula per a televisió està produida per Minoria Absoluta, Televisió de Catalunya, Raiz Produçoes (Brazil), Televisión Española i TV Brasil.


banner inscripcionsgaudi2020 webacc