Exportar ICS

Classe Magistral de Pau Freixas

Esdeveniment

Títol:
Classe Magistral de Pau Freixas
Quan:
Dil, 31. Març 2014, 20:00 h
On:
L'Hospitalet de Llobregat,
Categoria:
Agenda

Descripció de l'esdeveniment

butacareservada

Pau Freixas serà el proper convidat del cicle de classes magistrals Butaca Reservada.

A l'acte es projectarà la pel·lícula Herois (2010) de la qual Pau Freixas és director i coguionista juntament amb Albert Espinosa. El film va formar part de diversos festivals com el de Sitges, el Festival de Màlaga, el Seminci - Festival Internacional de Cine de Valladolid, el Festival Internacional de Cinema de Roma i va tenir 10 nominacions als Premis Gaudí.

Pau Freixas també és director de l'exitosa sèrie de televisió Polseres Vermelles i ha dirigit Cámara Oscura entre d'altres treballs.

Sinopsi

Un jove publicista, amb una exitosa carrera professional i una vida personal inexistent, es veu immers en un viatge a contrarellotge per arribar a una reunió molt important. Durant aquest viatge coneix una noia amb la qual, tot i la seva oposada forma de viure, connectarà i acabarà recordant l’època més mítica i emotiva de la seva infància: l’últim estiu que va passar amb la seva colla. Rememoraran així qui eren de nens, com van viure el seu primer amor, la seva primera aventura i com es van sentir herois, lluitant per guanyar aquella cabanya màgica que els hi havia de concedir tots els desitjos.

Aquest viatge al passat, als seus antics desitjos i motivacions, farà que el publicista posi en dubte la seva vida i, finalment, hagi de decidir entre la seva carrera i aquell sentiment que ha nascut entre ell i la noia.

L'entrada a la projecció i la classe magistral, coincidint amb la Fiesta del Cine costarà el mateix que la resta de sessions: 2'90€.Lloc

Lloc:
Cinemes Filmax Granvia
Calle:
Centre Comercial Granvia2
Ciutat:
L'Hospitalet de Llobregat

banner inscripcionsgaudi2020 webacc