Exportar ICS

Estrenes catalanes: "Algo muy gordo" de Carlo Padial

Esdeveniment

Títol:
Estrenes catalanes: "Algo muy gordo" de Carlo Padial
Quan:
Div, 10. Novembre 2017
Categoria:
Agenda

Descripció de l'esdeveniment

Carlo Padial i Berto Romero presenten una comèdia que pretén reflexionar sobre els egos i la naturalesa del riure. Es tracta d'un fals documental que parla en clau d'humor sobre les il·lusions, decepcions, ambicions i obstacles que sorgeixen al llarg del procés creatiu d'una pel·lícula.

Algo muy gordo està produïda per Zeta Cinema i On Cinema. Protagonitzada per Berto Romero, l'acompanyen en el repartiment Carolina Bang, Carlos Areces, Javier Botet i Miguel Noguera, interpretant-se a ells mateixos.

Sinopsi:

I si en el procés de fer una ambiciosa pel·lícula, els cineastes no eren capaços de comptar el que volen explicar i descobrir que el document del que estan duent a terme és gairebé més important que la ficció que es pretén aconseguir? Amb el ritme de comèdia d'enredo que narra els avatars del rodatge d'una pel·lícula plena de deliris i divertits retocs, ALGO MUY GORDO és una reflexió en to documental sobre els springs de la comèdia, la indústria que fagocita l'art i la vida que, en l'espai que queda entremig, s'obre camí.

bannerweb candidatesxiii