Exportar ICS

Estrenes catalanes: "Pau, la força d'un silenci"

Esdeveniment

Títol:
Estrenes catalanes: "Pau, la força d'un silenci"
Quan:
Div, 3. Novembre 2017
Categoria:
Agenda

Descripció de l'esdeveniment

El director Manuel Huerga i l'actor Joan Pera presenten un projecte basat en fets reals sobre la vida del compositor Pau Casals.

Amb guió de María Jaén i Jordi Vallejo, Pau, la força d'un silenci explica la vida a l'exili de Pau Casals, un dels músics més internacionals de la història de Catalunya.

La pel·lícula està dirigida per Manuel Huerga i protagonitzada per Joan Pera, Nao Albet, Carme Sansa i Marc Cartes. Es tracta d'una producció de Minoria Absoluta i Televisió de Catalunya, en col·laboració amb Euskal Telebista.

Sinopsi:

A mitjans dels anys 40, Pau Casals és considerat el millor músic del moment. Viu exiliat a Prada de Conflent, des d’on intenta ajudar les famílies republicanes amb necessitats, i on sovint ha de protegir-se de la Gestapo que controla la zona. Un cop acabada la guerra, Casals té l'esperança que la victòria aliada suposarà també la fi de la dictadura franquista a Espanya. Però els desitjos de Casals no es compleixen i, en conseqüència, El mestre decideix no tornar a tocar en públic mentre Franco continuï al poder i les potències occidentals no es determinin a forçar la seva caiguda. Mentrestant, malviu de donar classes a alumnes de violoncel.

bannerweb candidatesxiii