Exportar ICS

Estrenes catalanes: "Musa" de Jaume Balagueró

Esdeveniment

Títol:
Estrenes catalanes: "Musa" de Jaume Balagueró
Quan:
Div, 10. Novembre 2017
Categoria:
Agenda

Descripció de l'esdeveniment

L'esperat retorn de Jaume Balagueró arriba el proper divendres 10 de novembre amb Musa. En aquesta ocasió, l'acadèmic aposta per el terror sobrenatural i un repartiment de luxe format per Cristopher Lloyd, Franka Potente i Leonor Watling.

La pel·lícula està escrita pel mateix Jaume Balagueró i Fernando Navarro. Es tracta d'una producció de Filmax, Fantastic Films, The Jokers Films i Frakas Prods.

Sinopsi:

Samuel Salomon, professor de literatura, no trepitja la universitat des de la tràgica i inesperada mort de la seva nòvia. Samuel té un recorrent malson on una dona és brutalment assassinada a través d'un estrany ritual. De sobte, la mateixa dona que apareix totes les nits a la seva ment és trobada morta en idèntiques circumstàncies a les del seu somni. Samuel es cola decidit a l'escena del crim per intentar averiguar la veritat, i coneix a la Rachel, una jove que assegura haver somiat amb l'assessinat. junts faran tot el possible per descobrir l'identitat de la misteriosa dona, submergint-se en un món obscur governat per les muses que han inspirat als poetes de tots els temps.

bannerweb candidatesxiii