Exportar ICS

Openclass amb Carla Simón, directora d'"Estiu 1993"

Esdeveniment

Títol:
Openclass amb Carla Simón, directora d'"Estiu 1993"
Quan:
Dic, 12. Juliol 2017, 18:00 h
On:
Barcelona, Barcelona
Categoria:
Agenda

Descripció de l'esdeveniment

El dimecres dia 12 de juliol Carla Simón, la directora d'Estiu 1993 ofereix una Openclass amb entrada lliure (confirmant assistència) a Barcelona.

Aquesta és la tercera de les Openclasses de l'escola de guió Showrunners Barcelona, organitzades per tal de què els assistens puguin descobrir la gestació de les pel·lícules nacionals estrenades recentment, de la mà dels seus creadors. 

Les places són limitades i és imprescindible confirmar assistència a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Estiu 1993 és l'òpera prima de la cineasta, una història basada en la pròpia vida de la Carla Simón. La pel·lícula es centra ne la Frida, una nena de 6 anys que viu el seu primer estiu després de la mort dels seus pares. A partir d'aquell moment, la Frida ha d'anar a viure amb els seus tiets a la Garrotxa, i començar una nova etapa de la vida. 

La pel·lícula es va estrenar el passat dia 30 de juny en sales comercials, i ja té un llarg recorregut a les seves espatlles: va guanyar el premi a la millor òpera prima a la Berlinale 2017 i la Biznaga d'Or en l'últim Festival de Màlaga.

Carla Simón es va graduar en Comunicació Audiovisual per la Universitat Autònoma de Barcelona, després de passar un any a la University of California, on va fer els curtmetratges experimentals Women i Lovers.

Més tard es va inscirure en un curs de ficció televisiva organitzat per la Televisió de Catalunya. Per TV3 ha dirigit el pilot La Clínica i una pel·lícula educativa emmarcada en el programa La Marató de TV3.

La cineasta va ser premiada amb una de les beques de l'Obra Social La Caixa i es va traslladar al Regne Unit per estudiar a la London Film School. Allà va escriure i dirigir els curts Born Positive i Lipstick. Va reber una distinció per la seva pel·lícula de graduació, Les petites coses.


Lloc

Lloc:
Badabadoc
Calle:
Quevedo, 36
CP:
08012
Ciutat:
Barcelona
Estado / Provincia:
Barcelona
País:
Spain

bannerweb candidatesxiii