Exportar ICS

Conferència de Paco Poch sobre producció cinematogràfica

Esdeveniment

Títol:
Conferència de Paco Poch sobre producció cinematogràfica
Quan:
Dis, 8. Juliol 2017, 19:30 h
On:
Rialp,
Categoria:
Agenda

Descripció de l'esdeveniment

El productor Paco Poch impartirà una conferència a Rialp sobre la producció cinematogràfica el 9 de juliol a les 19:30h.

El productor de films de directors com José Luis Guerin, Manuel Huerga o Isaki Lacuesta, Paco Poch, parlarà sobre la producció cinematogràfica a dintre de les Jornades de pensament i diàlegs, retrospectiva actual que organitza l'Ajuntament de Rialp.

L'acte constarà d'una benvinguda i presentació a càrrec de l'alcalde de Rialp, Gerard Sabarich, i a continuació Josep Sabarich, president de Rialp Musical Associació, presentarà el conferenciant.

Paco Poch és doctor en Comunicació audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra. Ha sigut fotògraf de la Agence Culturelle Pompignane, cap de producció de films de Bigas Luna, Jordi Cadena, Eloy de la Iglesia, entre d'altres. Ha produït films de José Luís Guerin, Manuel Huerga i Isaki Lacuesta, entre d'altres. Ha fundat Catalan Films i coordina la secció audiovisual de Serra d'Or. Produeix amb Mallerich Films i distribueix amb Paco Poch Cinema. Imparteix classes de Producció Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra i, actualment, dirigeix també el Màster de Producció cinematogràfica de la UVIC i l'ECIB.


Lloc

Lloc:
Ajuntament de Rialp
Calle:
Avinguda Flora Cadena, 6
CP:
25594
Ciutat:
Rialp
País:
Spain

bannerweb candidatesxiii