Exportar ICS

Cinefòrum amb Montse Triola sobre "The Death of Mr. Lazarescu"

Esdeveniment

Títol:
Cinefòrum amb Montse Triola sobre "The Death of Mr. Lazarescu"
Quan:
Dim, 11. Juliol 2017, 20:00 h
On:
Barcelona,
Categoria:
Agenda

Descripció de l'esdeveniment

El dimarts 11 de juliol a les 20h es celebrarà un cinefòrum amb la productora Montse Triola als Cinemes Girona sobre la pel·lícula The Death of Mr. Lazarescu.

La sessió comptarà amb una projecció de la pel·lícula The Death of Mr. Lazarescu, dirigida per Cristi Puiu l'any 2005. Es tracta d'una comèdia romàntica premiada al Festival de Cannes en la secció "Un certain regard" i presentada per Romania als Oscars a la millor pel·lícula de parla no anglesa. 

Montse Triola va fundar la productora Andergraun Films al 2003 per a portar a terme projectes audiovisuals propis juntament amb el director Albert Serra. Des d'aquell moment produeix els llargmetratges Honor de cavalleria i El cant dels ocellsHistòria de la meva mort i La mort de Lluís XIV. Produeix també projectes audiovisuals per al món de l'art contemporani: Els tres porquets per a la DOCUMENTA 13, Sigularity per la Biennal d'Art de Venècia, El senyor ha fet en mi meravelles per al CCCB i Els noms de crist per al MACBA, entre d'altres. Combina la seva feina en el món audiovisual amb la direcció d'una companyia teatral en un centre penitenciari. 

L'activitat és gratuïta, però l'aforament és limitat


Lloc

Lloc:
Cinemes Girona
Ciutat:
Barcelona

bannerweb candidatesxiii