Exportar ICS

Presentació de la 2ª edició del Festival de Menorca

Esdeveniment

Títol:
Presentació de la 2ª edició del Festival de Menorca
Quan:
Div, 9. Juny 2017, 21:30 h
On:
Barcelona, Barcelona
Categoria:
Agenda

Descripció de l'esdeveniment

El divendres 9 de juny a les 21:30h l’Espai Mallorca acollirà les novetats de la segona edició del Festival i es projectaran els curts guanyadors del festival 2016 i dos dels seleccionats pel certamen de la secció d’enguany.

En un ambient festiu, l’audiència coneixerà de primera mà, els detalls més significatius de la programació cinematogràfica, la professional i la dedicada als joves i filles, que es desenvoluparan del 17 al 23 de juliol de 2017 a Menorca, en escenaris únics i singulars, la majoria a l’aire lliure.

Durant la vetllada es projectaran quatre curtmetratges: La mano invisible de Marco Robledo, Discipline de Christophe M.Saber , Si las paredes hablaran de Sebastian Talavera i Su de Laia Foguet i es convidarà als assistents a cocktails mediterranis per gentilesa de Gin Mare.

Es presentarà també el cartell i l’espot de la segona edició, ambdós relacionats amb la línía i les tradicions de l’illa. L’espot ha estat dirigit per Macià Florti que ha creat una història original al voltant del cavall menorquí. El cartell dissenyat per la Mai Tea, reflexa l’essència mediterrània que es respira a cada racó de l’illa.


Lloc

Lloc:
Espai Mallorca
Calle:
Plaça de Vicenç Martorell, 1-2
CP:
08001
Ciutat:
Barcelona
Estado / Provincia:
Barcelona
País:
Spain

bannerweb candidatesxiii