Exportar ICS

Presentació del llibre "Historias de portada. 50 películas esenciales sobre periodismo"

Esdeveniment

Títol:
Presentació del llibre "Historias de portada. 50 películas esenciales sobre periodismo"
Quan:
Dij, 8. Juny 2017, 19:00 h
On:
Casa del Llibre - Barcelona, Barcelona
Categoria:
Agenda

Descripció de l'esdeveniment

El dijous 8 de juny, a les 19 hores, a la Casa del Llibre del Passeig de Gràcia, 62 de Barcelona es presenta Historias de portada.50 películas esenciales sobre periodismo, un dels darrers títols de la col·lecció "Filmografías esenciales" de l'editorial UOC, disponible a llibreries i a la seva web. Historias de portada és un recorregut per algunes de les millors pel·lícules que han retratat les grandeses i les misèries de l'ofici. El llibre s'inicia amb un breu estudi introductori, seguit de 50 fitxes de tres pàgines cadascuna, analitzant i comentant curiositats de les pel·lícules escollides, majoritàriament nord-americanes, tot i que també n'hi ha d'espanyoles, alemanyes, italianes o japoneses.

Arrenquem amb El cameraman de Buster Keaton i arribem fins a la recent Spotlight. Pel camí parlem de periodistes de totes les seccions i especialitats possibles, de premsa escrita, ràdio, televisió i fins i tot Internet. No hi falten les inevitables Ciutadà Kane i Tots els homes del president, però també s'intenta comentar obres més desconegudes per al gran públic. Es tracta d'una col·lecció acadèmica que pel seu contingut pot interessar a aficionats al cinema en general. I en aquest cas, a apassionats pel periodisme.

A la presentació participaran el director de la col·lecció, Jordi Sánchez-Navarro, i un dels cronistes de cinema més prestigiosos del país, Jaume Figueras.


Lloc

Lloc:
Casa del Llibre - Sitio Web
Calle:
Passeig de Gràcia, 62
CP:
08007
Ciutat:
Barcelona
Estado / Provincia:
Barcelona
País:
Spain

bannerweb candidatesxiii