Exportar ICS

Jornada #EuropeCalls EURIMAGES: Convocatòria de Suport a la Coproducció

Esdeveniment

Títol:
Jornada #EuropeCalls EURIMAGES: Convocatòria de Suport a la Coproducció
Quan:
Div, 9. Juny 2017, 11:15 h - 13:30 h
On:
Barcelona,
Categoria:
Agenda

Descripció de l'esdeveniment

Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya organitza la jornada #EuropeCalls EURIMAGES: Convocatòria de Suport a la Coproducció.

L’objectiu de la sessió és incentivar i fomentar la participació del sector audiovisual català a la convocatòria de suport a la coproducció del Fons Eurimages del Consell d’Europa, les properes dates límit de la qual són el 24 d’agost i el 24 d’octubre de 2017. La idea és ajudar els productors audiovisuals que estan en el procés d’elaboració d’un projecte d’aquest tipus, tot proporcionant-los recomanacions útils i intentant resoldre possibles dubtes.

La jornada s’adreça a les empreses de producció audiovisual independents especialment interessades en aquesta convocatòria del Fons Eurimages i en procés de coproducció amb un altre país.

Per a confirmar assistència a la jornada cal emplenar el següent formulari d'inscripció

PROGRAMA

11.15h - 11.30h Registre inscrits

11.30h - 11.45h Benvinguda i presentació de la jornada a càrrec d’Àlex Navarro, coordinador d’Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya.

11.45h - 12.30h Presentació d’Eurimages i criteris d’elegibilitat per a les coproduccions a Eurimages. Factors d’èxit a Eurimages des del punt de vista del Representant d’Espanya a Eurimages. A càrrec de Pablo Pérez de Lema, Cap de Servei de la Subdirecció General de Promoció i Relacions Internacionals a l’ICAA (Institut de la Cinematografia i de les Arts Audiovisuals).

12.30h - 13.00h Estudi de cas: Projecte de ficció La Musa, beneficiari de l’ajut d’Eurimages a la coproducció. A càrrec de Laura Fernández, productora de Filmax i productora executiva de La Musa, juntament amb Adrià Monés, productor executiu de La Musa, i que va participar també en el procés de sol·licitud a Eurimages.

13.00h - 13.15h Precs i preguntes

13.15h - 13.30h Conclusions finals i clausura de la sessió a càrrec d’Àlex Navarro.


Lloc

Lloc:
Sala Mompou SGAE
Calle:
Passeig Colom, 6
Ciutat:
Barcelona

bannerweb candidatesxiii