Exportar ICS

XII Festimatge, Festival de la Imatge de Calella

Esdeveniment

Títol:
XII Festimatge, Festival de la Imatge de Calella
Quan:
Dis, 1. abril 2017 - Diu, 23. abril 2017
On:
Calella, El Maresme
Categoria:
Agenda

Descripció de l'esdeveniment

El Festimatge, Festival de la Imatge de Calella celebra la seva XII edició de l’1 al 23 d’abril. Entre les novetats d’enguany destaca una col·laboració especial amb Ràdio Calella TV, per tal de fer una difusió més àmplia de les activitats que es realitzen, i la creació del carnet del Festimatge, amb el que es vol premiar la fidelitat.

Calella (El Maresme) tornarà a ser la ciutat de la imatge durant el mes d’abril i, un any més, esdevindrà punt de trobada dels amants del cinema i la fotografia. 23 exposicions de fotografia, 110 curtmetratges, 3 tallers de fotografia, 2 sortides fotogràfiques i culturals, presentacions de llibres, el Mercat del Col·leccionista, sessió de cinema 9,5 i mostra de treballs realitzats amb foundfootage... són algunes de les propostes que ofereix el Festimatge d’enguany.

El Festimatge és únic al món, ja que és l’únic festival de tot el món que reuneix cinema i fotografia en un mateix festival, i amb una durada tan extensa, gairebé tot un mes d’activitats relacionades amb la imatge.

Enguany, el Festimatge 2017 celebra la dotzena edició des que els tres certàmens s’ajuntaren per fer un gran festival. Un projecte ambiciós, fet amb el caliu d’un grup d’amants de la fotografia i el cinema.

Per a més informació consulteu la web del festival.


Lloc

Lloc:
Calella
Ciutat:
Calella
Estado / Provincia:
El Maresme
País:
Spain

bannerweb candidatesxiii