Notícies

Inauguració dels nous Cinemes Las Vegas de Figueres, propietat de Ventura Pons

 cinemes las vegas

El proper divendres 6 d´abril s´inauguren els nous Cinemes Las Vegas, situats al centre de la ciutat de Figueres, C/ Sant Pau, 44, que pertanyen al Grup Texas de propietat del director de cinema Ventura Pons.

De l´antic cinema Las Vegas de quasi 2000 butaques, s´ha construit aquestes noves sales, en total 4 , d´un total d´aforament de 800 butaques. La sala 1 de 462, té escenari i cortines, i les altres tres sales d´aforaments 146, 100 i 86 són en grada.

Aquestes quatre sales han estat dissenyades per obtenir el màxim confort i qualitat per a l´espectador, amb unes butaques molt cómodes i un modern sistema d´alta definició. El cinema està dotat d´un gran vestíbul i disposarà de cafeteria i restaurant.

El divendres 6 d´abril s´inaugura amb rigurosa invitació a les 19:00 h. amb la projecció de la última pel·lícula del director Ventura Pons, Miss Dalí, interpretada entre d´altres per Syan Phillips, Claire Bloom, Josep Maria Pou, Eulàlia Ballart, Joan Carreras, Jose Carmona, Vicky Peña, entre d´altres.

Es comptarà amb l´assistència de la Sra. Marta Felip, Alcaldessa de Figueres i de Ventura Pons, amb part de l´equip de la pel·lícula.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat