Notícies

"La llamada", de Javier Ambrossi i Javier Calvo, la pel·lícula del mes de febrer del Cicle Gaudí

llamada cicle gaudi 

El Cicle Gaudí projectarà durant el mes de gener La llamada, dirigida per Javier Ambrossi i Javier Calvo. La pel·lícula es projectarà a més de 30 localitats diferents, distribuïdes per tot el territori català.

La llamada, dirigida per Javier Ambrossi i Javier Calvo, és la pel·lícula que el Cicle Gaudí projectarà durant el mes de febrer. 

El film ha guanyat, entre d'altres, el Goya a la Millor canço original, el Premi Feroz a la Millor comèdia i el Premi Especial del Públic de la 10ª edició dels Premis Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català. 

La pel·lícula és una adaptació d'un dels fenòmens teatrals més importants dels últims anys. La llamada va començar com un petit musical underground i va anar creixent exponencialment fins a convertir-se en l'èxit que és avui. Una comèdia guanyadora d'11 Premis Broadway World, Fotograma de Plata a Millor Actriu, Premio del Teatro Nacional, 3 nominacions als Premis de la Unión de Actores i escollida com el Millor muntatge pels lectors d'El País. 

L'adaptació cinematogràfica està protagonitzada per Macarena Garcia, Anna Castillo, Belén Cuesta, Gracia Olayo i Richard Collins-Moore

Es tracta d'una producció de Lo hacemos y ya vemos AIE, Sábado Películas i Apache Films, amb la participació de RTVE i TV3. La pel·lícula està produïda per Enrique López Lavigne, José Corbacho, Jorge Javier Vázquez, Kike Maillo i Toni Carrizosa

Podeu consultar tota la programació al següent enllaç. 

Sinopsi:

Segòvia. Campament cristià La Brújula. Bernarda, una monja que acaba d'arribar, vol salvar el campament amb la seva cançó Viviremos firmes en la fe. La germana Milagros, una jove amb dubtes sobre la seva vocació, recorda amb nostàlgia quant li agradaba Presuntos implicados. I Maria i Susana, dos adolescents castigades per escapar-se a un concert, tenen un grup que s'anomena Suma Latina. Però des de que Déu se li apareix a la Maria una nit, tot està cambiant. I es que a Déu li encanta Whitney Houston.

Tràiler:

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat