Notícies

Primer tastet del Festival Internacional de Cinema de Menorca

menorca festival

La primera edició del Festival Internacional de Cinema de Menorca, FICME, es presenta a Barcelona amb el curtmetratge A Tree in the Sea i el film Acorats, crònica d’un fenomen, i comptarà amb una secció Gaudí.

Gràcies a la col·laboració entre el festival i l’Acadèmia del Cinema Català, el FICME comptarà, en aquest primer any d’existència, amb els 3 curtmetratges nominats i el guanyador dels VIII Premis Gaudí. Així, El Adiós, Nada S.A., No me quites i Zero es podran veure durant el transcurs del Festival, que se celebra entre el 18 i el 23 de juliol a Ciutadella, Menorca.

El festival, apadrinat pel director i actor Fernando Colomo, compta amb la secció Gaudí en Curt i dues seccions competitives, Illes en Curt (curtmetratges balears) i Festival en Curt (internacionals). També compta amb varies sessions en sala i a l’aire lliure de llargmetratges, que s’anunciaran properament.

La presentació del FICME a Barcelona tindrà lloc el vespre d’aquest dijous 16 a les 21.30h a la terrassa de l’Espai Mallorca (Plaça de Vicenç Martorell). Durant l’acte, d’entrada lliure, es presentaran els dos films que es projectaran i el festival, i es podrà degustar un gin amb llimonada. L’acte comptarà amb la presència de Joan Martí Mir –director d’Acorats– i Antoni Gomila, actor.

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat