Notícies

3 produccions catalanes guanyadores al Sevilla Festival de Cine Europeo

GuanyadoresSEFF2015

La Academia de las Musas, Dead Show AheadTranseúntes es proclamen guanyadores de la 12ª edició del Sevilla Festival de Cine Europeo.

La Academia de las Musas dirigida per José Luis Guerin i produïda per Los Films de Orfeo, que participava a la Secció Oficial, ha guanyat el Giraldillo de Oro.

El llargmetratge Transeúntes, dirigit per Luis Aller i produït per El dedo en el ojo i Grupo Cine Arte, participava a la secció Resistencias i ha guanyat el premi a Millor Pel·lícula.

El documental Dead Slow Ahead, dirigit per Mauro Herce i produït per Nanouk Films, Bocalupo Films i El Viaje Producciones, participava a la secció Nuevas Olas i ha rebut la Menció d'Honor.

Cal destacar la participació al festival de Sergi Pérez, convidat per ser guanyador del Premi Pepón Coromina. El director va realitzar una trobada amb alumnes de Realització i Producció a l’IES Néstor Almendros i va dur a terme una xerrada emmarcada dins del seminari “Altres narratives de resistència. Apropament al nou cinema espanyol”, acompanyat pel professor de la Facultat de Comunicació i coordinador del seminari, Sergio Cobo.

+info: http://festivalcinesevilla.eu/es/

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat