Notícies

Noves mostres de suport al cineasta ucraïnès Oleg Senstov

El cineasta resta empresonat a l’espera de rebre un judici. L’European Film Academy, desprès de les repetides crides per a la seva alliberació, demana altra cop el suport del sector cinematogràfic.

A l’assemblea general de Riga, l’European Film Academy, va posar sobre la taula la situació del director ucraïnès, qui va donar suport a les manifestacions europeistes de Kiev raó per la qual va ser detingut al seu domicili de Simferopol el 10 de maig de 2014.

En passades ocasions , l’Acadèmia Europea ha promogut activitats de suport a Oleg Senstov, com un recol·lecta de fons i la demanada del seu alliberament immediat a través d’una recollida de signatures.

Ara degut a les demandes expresses de membres de l’Acadèmia d’escriure i fer arribar cartes de suport al director a la presó on està confinat a Moscou, es posa a disposició les adreces postals perquè tots aquells que ho desitgin facin arribar les seves mostres de suport i amistat.

Segons informen aquelles cartes escrites en rus tenen més probabilitats d’arribar a Oleg Senstov. Si voleu escriure la carta en anglès, el secretariat de l’Acadèmia les traduirà i enviarà a Moscou.

En tot cas a continuació us deixem l’adreça postal de la presó:
111020, Moscow, Lefortovskiy val # 5
PO box # 201
to Oleg Gennadievich Sentsov, born 1976 

Per saber més sobre la situació d’Oleg Senstov podeu consultar les notícies anteriors publicades per l’Aacdèmia:

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat