Actualitat

Arriba la 7a edició del Preview, el Festival Internacional de Curtmetratges


El Festival Preview projectarà curtmetratges durant tot el mes de juliol

El 5 de juliol ha arrencat la 7a edició del Preview, que durant els dijous del mes de juliol projectarà diversos curtmetratges nacionals i internacionals. Per segon any consecutiu, l’ASCAP, associació del Prat de Llobregat que vetlla per la producció, difusió i educació audiovisual, és l’encarregada de l’organització del Preview Festival, juntament amb l’Ajuntament d’El Prat del Llobregat i el GastroBar. A més, el festival compta amb el suport de l’Acadèmia del Cinema Català.

Durant els dijous 5, 12, 19 i 26 es projectaran els curtmetratges presentats, contemplant dues categories: la General, amb peces d’entre 1 i 15 minuts, i la Local, fora de competició. L’últim dia tindrà lloc la projecció del curtmetratge del Batxillerat d’Arts Escèniques i un homenatge a l’actor Joaquim Linuesa, desaparegut recentment.

Any rere any, el festival treballa per posar en contacte a nous professionals del sector audiovisual i persones ja consolidades, a banda de funcionar com a aparador de les noves tendències de l’àmbit del curtmetratge.

En aquesta edició, el Preview compta amb un jurat de reconeguda trajectòria al món audiovisual: Oriol Sala-Patau, Jaume Martí, Lolo Herrero, membres de l’Acadèmia, juntament amb Èrika Sánchez i Elena Torrent.

Més informació a: www.preview.cat

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat