Notícies

"Món petit" seleccionat al festival de documentals IDFA

La pel·lícula catalana Món petit ha estat avui seleccionada pel festival de documentals més prestigiós del món, l'IDFA (International Documentary Film Festival Amsterdam). Serà l'única producció de l'Estat espanyol en competició en aquesta edició de 2012.

La pel·lícula "Món petit" mostra com l'Albert Casals, un jove de 20 anys, es proposa un viatge impossible: arribar al punt del planeta més allunyat de casa seva. I fer-ho a la seva manera. Sense diners, sense equipatge, i en cadira de rodes.

Marcel Barrena (premi Gaudí a la Millor Pel·lícula per a Televisió el 2011) dirigeix aquesta pel·lícula que, per una banda, és testimoni de l'aventura de l'Albert i la seva xicota Anna en aquest intent d'anar des de Catalunya fins a Nova Zelanda sense cap bitllet. Per l'altra, fa un trajecte per la història personal de l'Albert, la malaltia patida que li va inutilitzar les cames, i l'educació rebuda per part d'uns pares que, en l'era de la sobreprotecció, permeten a un fill com l’Albert recórrer el món sencer sense res a les butxaques.

El film competirà dins de la secció “First Appearance”, on es trobarà amb els 15 millors documentals de directors debutants de l'any.

Món petit està produïda per Umbilical Produccions, Corte y Confección de Películas, TV3 i TVE i compta amb el suport de l'ICEC i l'ICAA.

El film farà la seva estrena mundial a Amsterdam, i arribarà a les sales la primera meitat de 2013.

 Veure el tràiler de Món petit

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat