Notícies

Xtrems viatja a Sudamèrica i a Europa

Xtrems, pel·lícula d’Abel Folk i Joan Riedweg, coproduïda per Televisió de Catalunya i Animals Films, continua rebent el reconeixement internacional del sector audiovisual després de tres anys d’haver estat estrenada al cinema i a la televisió.

La seva presència en diferents festivals, lluny d’acabar-se, ha continuat el seu recorregut. Encara aquest any ha format part de l’INPUT television in the public interest, la trobada mundial de televisions públiques que enguany ha tingut lloc a Sydney durant el mes de maig.

A conseqüència de la seva bona acollida a Austràlia, Xtrems ha estat seleccionada per ser una de les pel·lícules projectades en els Mini INPUT de Quito (Equador), San Salvador (Salvador) i Brussel·les (Bèlgica), durant els mesos d’octubre, novembre i desembre respectivament.

A San Salvador Xtrems tindrà l’honor de clausurar el certamen amb el passi de la pel·lícula i un posterior debat amb els directors del film via Skype.

L’INPUT porta més de trenta anys reunint als professionals del sector i itinerant per diferents seus mundials i està considerada la millor plataforma per donar a conèixer els treballs més interessants i innovadors que es fan en aquest sector a nivell internacional. L’INPUT 2013 tindrà lloc a San Salvador durant el mes de maig de l’any vinent.

 

bannerweb candidatesxiii

@academiacinecat